ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

 
 
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
Insect Alert | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Φλώρινα

Τα ανεπιθύμητα έντομα κάθε είδους μπορεί να αποβούν εστίες μολύνσεων σε ένα κτίριο, με δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου, ενώ παράλληλα υποβαθμίζουν την εικόνα κάθε χώρου. Με την απεντόμωση καταφέρνουμε την απαλλαγή του χώρου σας από ανεπιθύμητα έντομα και εξασφαλίζουμε ένα χώρο καθαρό και υγιεινό. Ειδικά στην περίπτωση επιχειρήσεων τροφίμων και μαζικής εστίασης, οι απεντομώσεις είναι επιτακτικές.

Η εταιρείας μας “Insect Alert” η οποία βρίσκεται στην Φλώρινα και πιό συγκεκριμένα στον οικισμό Βαρικό και το έμπειρο προσωπικό μας μπορούν να αναλάβουν την απεντόμωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, προσφέροντάς σας ένα χώρο απαλλαγμένο από έντομα.
 

 


 

 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

για να αναλάβουμε την απεντόμωση της οικίας και του επαγγελματικού σας χώρου όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, φούρνους και κάθε κτίριο που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Σας απαλλάσσουμε από:
 
  Κατσαρίδες
  Κοριούς
  Ψύλλους
  Σκορπιούς
  Μυρμήγκια
​​​​​​​  Κουνούπια κ.α.
 
Οι τρόποι με τους οποίους γίνεται η απεντόμωση δεν είναι πάντα οι ίδιοι αλλά ποικίλλουν και εξαρτώνται από το έντομο το οποίο θέλουμε να καταπολεμήσουμε και από τον χώρο στον οποίο θέλουμε να κάνουμε την εφαρμογή.

 


 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού ελέγξει προσεκτικά το χώρο παρουσιάστηκε το πρόβλημα και το καταγράψει, μπορεί να σας προτείνει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση που θα σας απαλλάξει μια και καλή από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας να τον εξετάσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Δυτική Μακεδονία.