ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

 
 
ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
Insect Alert | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Φλώρινα

Οι ποντικοί - αρουραίοι είναι κινούμενες εστίες μόλυνσης και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Φέρουν πολλές ασθένειες, ροκανίζουν τα πάντα και λερώνουν το χώρο που βρίσκονται. Ρυπαίνουν τα τρόφιμα με τα περιττώματα, τα ούρα, τις τρίχες και το σμήγμα του δέρματός τους και τα καθιστούν ακατάλληλα ή μειώνουν την εμπορική τους αξία.

Μυοκτονία ονομάζονται όλες εκείνες οι ενέργειες που πραγματοποιούνται με σκοπό την απομάκρυνση των ποντικών - αρουραίων από το χώρο σας. Κύριος σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού που τυχόν θα εισβάλει σε ένα χώρο και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης.
 

 


 

 
 
ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Όλοι οι χώροι, ανεξαρτήτως του πόσο καθαροί είναι, μπορούν εύκολα να προσβληθούν από ποντίκια - αρουραίους. Για αυτό και η εταιρείας μας “Insect Alert” η οποία βρίσκεται στην Φλώρινα και πιό συγκεκριμένα στον οικισμό Βαρικό, είναι κοντά σας προκειμένου να αναλάβει την απαλλαγή του χώρου από τα ποντίκια - αρουραίους καθώς και την αποφυγή αυτών από μελλοντική επανεμφάνιση.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τις πιό σύγχρονες μεθόδους, μπορεί να αναλάβει την εφαρμογή της μυοκτονία στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο σε όλη την Φλώρινα.

Εμπιστευτείτε μας για την μυοκτονία του χώρου σας και ξενοιάστε από τον εφιάλτη των ανεπιθύμητων επισκεπτών.

 


 

Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρησή μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα μυοκτονίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας να τον εξετάσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Δυτική Μακεδονία.