ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

 
 
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Insect Alert | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Φλώρινα

Με την απολύμανση επιτυγχάνουμε τη διατήρηση ενός υψηλού επίπεδου υγιεινής όπως επίσης και τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης των διαφόρων μολυσματικών ασθενειών. Πραγματοποιείται κυρίως σε χώρους μαζικής εστίασης όπως σχολεία, νοσοκομεία, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.ά με σκοπό τη διακοπή της αλυσίδας των μικροβίων, βακτηρίων και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Η απολύμανση όμως πρέπει να είναι αποτελεσματική για τα παράσιτα και εντελώς ακίνδυνη για τους ανθρώπους και τα κατοικίδια.

Έχοντας αυτές τις δύο αρχές, η εταιρείας μας "Insect Alert" η οποία βρίσκεται στην Φλώρινα και πιό συγκεκριμένα στον οικισμό Βαρικό, μπορεί να αναλάβει άμεσα και οικονομικά απολυμάνσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Φλώρινα.
 

 


 

 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και υλικά φιλικά προς τον άνθρωπο και τα κατοικίδια, μπορεί να σας προσφέρει ένα άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα υγιεινό και καθαρό χώρο. Παράλληλα, σας παρέχουμε πλήρης φάκελο υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Εμπιστευθείτε μας και απαλλαγείτε από βακτήρια, μύκητες και ιούς, εξαλείφοντας τον κίνδυνο μεταδιδόμενων νοσημάτων στο χώρο σας, οικιακό και επαγγελματικό.

Είτε είστε ιδιώτης είτε ιδιοκτήτης μιας οποιαδήποτε επιχείρησης, επικοινωνήστε άμεσα με την επιχείρησή μας για να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα απολύμανσης που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, για οριστική και σίγουρη λύση του προβλήματος.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας να τον εξετάσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Δυτική Μακεδονία.