Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

 
 
INSECT ALERT
Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Φλώρινα

Η εταιρεία μας “Insect Alert” η οποία βρίσκεται στην Φλώρινα και πιό συγκεκριμένα στον οικισμό Βαρικό, είναι μια ανερχόμενη εταιρία στον χώρο των απολυμάνσεων, των απεντομώσεων και των μυοκτονιών που σαν στόχο έχει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας βασισμένες σε καινοτόμες μεθόδους.

Όντας στελεχωμένη από άρτια εκπαιδευμένους επιστήμονες και πλαισιωμένη από καταρτισμένους συνεργάτες, με οδηγό την αειφορία και με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και την χρήση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας καθίστασται ως μια δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

 


 

 
 
Κρατήστε τους χώρους σας προστατευμένους
από ιούς & μικρόβια!


Έχοντας έρθει αντιμέτωποι με ένα μεγάλο αριθμό περιστατικών, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα και την τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε να σας προσφέρουμε αποτελεσματικής λύσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
 
  Απεντομώσεις
  Απολυμάνσεις
  Μυοκτονίες
  Παρασιτοκτονίες
  Οφιοαπωθήσεις
  Απωθήσεις πτηνών
  Παροχή φακέλου και πιστοποιητικών για υγειονομικούς ελέγχους
 
  Σχεδιασμός HACCP Plan για παραγωγικές μονάδες τροφίμων
 
  Σχεδιασμός ISO για μονάδες επεξεργασίας τροφίμων
 

 


 

 
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

είναι να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας ώστε να σας παρέχουμε στρατηγική ανάλυση καταπολέμησης για κάθε είδος παρασίτου. Με τον τρόπο αυτό μετατρέπουμε την απλή καταπολέμηση σε εγγυημένη πρόληψη.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και είναι όλα υγειονομικής σημασίας ώστε να σας εξασφαλίσουμε μία σωστή και ασφαλή απεντόμωση, μυοκτονία ή απολύμανση.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής ώστε να εξασφαλίσουμε στους πελάτες μας καθαρούς χώρους, απαλλασσόμενους από έντομα και τρωκτικά.

 


 

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ώστε να έρθουμε στο χώρο σας να τον εξετάσουμε και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Δυτική Μακεδονία.